Play off týden v Plzni! Tři kategorie indiánů se představí doma

Bohužel A tým indiánů svou pouť vyřazovacími boji již ukončil, avšak vyhlášená plzeňská mládež chystá zápasy pořádně našlapaný hrací týden!

Junioři
První, kdo z mládežnických celků indiánů již rozehrál play off, je kategorie nejstarší. Osmifinálová série, která se hraje na tři vítězné duely, započala dvojutkáním v Liberci. A Západočeši si vedou dobře, pod Ještědem uloupili jedno utkání.

V prvním střetnutí se strhla jedenáctigólová přestřelka, ve které se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, domácí dokonce vedli i o dvě branky, leč nakonec hosté rozhodli v prodloužení. O den později si Tygři dokráčeli pro vedení 3:0, které již hosté pouze dokázali ponížit.

Nyní se série stěhuje do Plzně, kde se bude hrát v pondělí 11. března od 17:00 a ve stejný čas i o den později. Případný rozhodující pátý duel je na programu pod Ještědem v pátek patnáctého března.

S Libercem se Západočeši potkali i v první fázi soutěže. Ze čtyř utkání se Škoda radovala až v posledním vzájemném měření sil, když uspěla 4:2, před tím padla 1:3, 1:2 a taktéž 2:4.

V play off před dvěma lety se oba celky potkaly ve finále, kde titul vybojovali indiáni. Vloni na jaře pak modrobílí skončili ve čtvrtfinále.

Více o zápasech ZDE!


Dorost
V sobotu devátého března zakončili mladí šikulové základní část s nadstavbou a již ve středu třináctého března ve 13:30 rozehrají svoje osmifinále v Přerově. Série, která se hraje na dvě vítězná střetnutí, se do Plzně přesouvá v pátek patnáctého března od 17:00, případný rozhodující duel se na stejném místě odehraje o den později od 13:00.

Mladí šikulové obhajují stříbrné medaile z loňské sezóny, před tím vybojovali dokonce mistrovský titul. Letošní dlouhodobou fázi soutěže zakončili na sedmém místě, soupeř z Přerova na desátém. Oba celky se potkaly dvakrát a vždy se radovali domácí - modrobílí 5:2 a Hanáci 4:3.

Více o zápasech ZDE!


9. třída
Nestarší žákovská kategorie odehrála nejlepší základní část ze všech plzeňských týmů. Po první fázi soutěže posbírali modrobílí třetí nejvyšší počet bodů ze všech čtyřiadvaceti celků, v nadstavbě pak dokonce nejvíce! Soupeřem budou šestnácté Vítkovice, se kterými se v lize ještě letos indiáni nepotkali. Střetli se ale na vánočním turnaji v Pardubicích, kde vyrovnaný duel nakonec Západočeši opanovali 4:2.

Série, která se rovněž hraje na dvě vítězná utkání, startuje ve středu třináctého prosince na ledě Ridery, do Plzně se pak přesune v sobotu šestnáctého března od 15:30, případný rozhodující duel je naplánován o den později s úvodním buly od 10:00.

Vloni deváťáci Škody skončili svou jízdu ve čtvrtfinále, o rok dříve vybojovali bronz.

Více o zápasech ZDE!


Související články

Reprezentace U16 završila úspěšnou sezónu! Indián Kamas: Velká motivace nadále na sobě pracovat

Reprezentace U16

Reprezentace U17 válela ve Švédsku! Indián Úbl: Krásné zakončení sezóny, jsme spokojení

Reprezentace U17

Dva indiáni míří na MS U18!

Reprezentace U18

Reprezentační sedmnáctka vyráží na Turnaj pěti zemí do Švédska!

Reprezentace U17

Aktuálně na webu

Reprezentace U16

Reprezentace U16 završila úspěšnou sezónu! Indián Kamas: Velká motivace nadále na sobě pracovat

Jakub Pour odchází

Jakub Pour se podruhé během své kariéry loučí s Plzní

Reprezentace U17

Reprezentace U17 válela ve Švédsku! Indián Úbl: Krásné zakončení sezóny, jsme spokojení