Prodej permanentních vstupenek pro novou sezónu!

Příznivci modrobílých indiánů, přinášíme vám souhrnné informace ke startu prodeje permanentních vstupenek pro novou extraligovou sezónu 2024/25.

ONLINE PRODEJ

Prodej permanentních vstupenek "naživo" startuje v úterý 7. 5. 2024 od 15:00 v kanceláři ticketingu, Štefánikovo nám. 2592/1a, Plzeň. Potkat se budete moct s Martinem Strakou a Honzou Šmuclerem, majiteli klubu.

Také online prodej permanentních vstupenek startuje již v úterý 7. 5. 2024 v 15:00 na webových stránkách Ticketportalu. Návod na online prodej permanentek naleznete zde

Zápasy Indiánů budou opět dostupné pro všechny. Předem upozorňujeme, že vzhledem k plánované účasti na Winter Hockey Games (domácí utkání mimo plzeňský stadion), máte v ceně permanentky z tradičních 26 utkání v základní hrací části pouze 25 zápasů. S pořízenou permanentkou budete moc fandit již od 129 Kč na zápas (stání kotel), místo na sezení pak bude dostupné od 159 Kč na zápas.

Jak je již známo, celkově v klubu i v mužstvu dochází k mnoha změnám, a to z jediného a klíčového důvodu - všichni chceme být znovu úspěšní, říká generální manažer klubu Martin Straka. Bez fanoušků nelze hrát hokej a jsou klíčovou součástí naší modrobílé organizace. Velmi si vážíme vaší podpory. V minulém roce jsme otevřeli novou kapitolu klubu a pevně doufám, že se budeme již v letošní sezóně účastnit hlavní fáze play-off, dodává.

„V oblasti ticketingu přišlo na řadu mnoho změn. Pro sezónu 2024/25 měníme poskytovatele této služby na systém Ticketportal. Přechod na jiného poskytovatele má spoustu výhod, mezi které patří správa permanentních vstupenek nebo možnost přeposlání vstupenky, když zrovna na zápas nemůžete dorazit. To vše půjde v nově připravované aplikaci, kterou chystáme společně právě s Ticketportalem. Do aplikace půjde nahrát i nově zakoupená permanentka, takže nebudete muset využívat plastovou kartičku," říká spolumajitel a předseda představenstva Jan Šmucler. "I my jsme byli nuceni upravit ceny. Důvody jsou jasné, obecné zdražování (inflace), nová sazba DPH a absence zvyšování cen v minulých letech. Chceme, aby na stadionu i nadále panovala skvělá atmosféra, proto připravujeme pro fanoušky řadu novinek, jejichž cílem bude zpříjemnit hokejová odpoledne, dodává Jan Šmucler. O novinkách v klubu budete průběžně informováni.

Ohledně budoucích plánů se Jan Šmucler rozpovídal v rozhovoru - odkaz zde

Novinkou jsou rodinné permanentky. To znamená, že nákup 1x dospělé + 1x dětské permanentní vstupenky je výhodnější, než při koupi zvlášť. K nákupu 1x dospělé permanentky lze přikoupit více dětských permanentek. Jinak než v této kombinaci dětskou permanentku zakoupit nepůjde. Tato možnost lze zakoupit pouze osobně v kanceláři ticketingu.

Podobně jako minulý rok, i letos spouštíme spolu s předprodejem, pro stávající držitele permanentek, prodej volných míst. Fanoušci tak nemusí čekat na ukončení blokací a mohou si zakoupit sezónní vstupenku z již dostupných míst. Opce pro držitele permanentek z minulé sezóny platí standardně do 30. června 2024 23:59. Navíc, kdo si zakoupí permanentku do 30. června 2024 může získat vstupenku na Winter Hockey Games v hodnotě až 1390 korun (podle typu permanentky) zcela zdarma.

Ceny vstupenek pro sezónu 2024/2025 naleznete zde.


Prodej permanentek probíhá online a v kanceláři ticketingu dle otevírací doby:

ÚTERÝ 21.5. - 13:00 - 17:00

ČTVRTEK 23.5. - 10:00 - 14:00

ÚTERÝ 28.5. - 13:00 - 17:00

ČTVRTEK 30.5. - 10:00 - 14:00

O víkendu a státních svátcích je zavřeno (mimo domácí zápasy). O dalších otevřených dnech v kanceláři ticketingu vás budeme informovat zde


Typy permanentních vstupenek

  • Premium: Při koupi této varianty získáváte vstup na všechna domácí utkání plzeňských indiánů. Tedy máte garantovaná všechna utkání sehraná v přípravě, v základní části Tipsport extraligy a následně v play off v případě, že HC Škoda Plzeň bude účastníkem vyřazovacích bojů.
  • Klasik: Pokud zvolíte tuto variantu, získáte vstup na duely plzeňských indiánů v přípravě a v základní části Tipsport extraligy a opci pro případné play off.
  • Rodinná: Zvýhodněná cena při splnění podmínek: 6 - 15 let (nutno prokázat platným průkazem s fotografií); děti mladší 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo.
  • Student: Zvýhodněná cena při splnění podmínek: studentský průkaz ISIC.
  • ZTP: Zvýhodněná cena při splnění podmínek: průkaz ZTP.

Důležité informace

  • V případě ztráty nebo odcizení permanentky je třeba obrátit se na kancelář ticketingu na stadionu a nahlásit číslo své karty. Nová karta bude vystavena po uhrazení poplatku 100 Kč, a to jen zaregistrovanému majiteli po předložení jeho občanského průkazu a ověření osobních údajů.
  • V případě dotazů se na nás obraťte: ticketing@hcplzen1929.cz.
  • Informace pro stávající držitele permanetních vstupenek: Pro nákup permanentní vstupenky online obdržíte email v úterý 7.5. 2024 v dopoledních hodinách s instrukcemi. Pokud ho neobdržíte a chcete zakoupit permanentku online, obraťte se prosím na: ticketing@hcplzen1929.cz, help@ticketportal.cz. Do emailu prosím uveďte jméno, příjmení, staré číslo permanentky a umístění permanentky z minulé sezóny.
  • Pokud požadujete nákup na fakturu, vystavení daňového dokladu, nekupujte permanentky online, ale vaši objednávku nám společně s fakturačními údaji zašlete přes email, a my vše v pořádku a rychle vyřídíme.

Výhody permanentky

  • Jistota stálého místa pro celou sezónu.
  • Volný vstup na přípravné duely před startem Tipsport extraligy.
  • Volný vstup na duely základní části Tipsport extraligy.
  • Přednostní právo nákupu na všechna utkání nadstavbové části soutěže (varianta Klasik).
  • Permanentka platí jako jízdenka v MHD (120 min před a 120 min po utkání)
  • Výhodná cena.
  • Stálá sleva 10 % na veškerý nezlevněný sortiment ve fanshopu (platí pouze osobně na prodejně fanshopu před LOGSPEED CZ Arénou a platí na nezlevněný sortiment a zboží, které není v komisním prodeji).

Ceny permanentních vstupenek

Sektory


Související články

Nový extraligový ročník rozehraje Plzeň ve Vítkovicích

Rozpis TELH 2024/25

5. ročník O Kapku lepšího hokeje byl nejúspěšnější!

O Kapku lepší hokej

Plzeň odstartovala přípravu! Znám je i rozpis přípravnách duelů

Přípravné období

Aleksi Laakso opouští Plzeň, vrací se domů

Aleksi Laakso

Aktuálně na webu

Rozpis TELH 2024/25

Nový extraligový ročník rozehraje Plzeň ve Vítkovicích

O Kapku lepší hokej

5. ročník O Kapku lepšího hokeje byl nejúspěšnější!

Přípravné období

Plzeň odstartovala přípravu! Znám je i rozpis přípravnách duelů