Výběr NHL se představí 13. prosince v Plzni

P l z e ň - Výběr hokejistů NHL zavítá v rámci svého evropského turné i do Plzně, kde 13. prosince sehraje na Zimním stadionu v Plzni utkání s místním extraligovým týmem HC LASSELSBERGER Plzeň. Informaci potvrdil krátce před 13. hodinou prezident plzeňského klubu Tomáš Král, s tím, že věc je definitivní, ale bližší podrobnosti se budou dojednávat až příští týden. "Domnívám se, že je to mimořádná událost, která se již nikdy nemusí opakovat. O akci byl velký zájem i ze zahraničí, jsem ale velmi rád, že se nám podařilo získat tuto akci pro Plzeň," uvedl prezident. Do Plzně by tak mohli zavítat obrovské hvězdy NHL. Podle plánu se turné mají zúčastnit například Dominik Hašek, Rob Blake, Chris Chelios, Sergej Fjodorov, Mats Sundin, Jaromír Jágr či Robert Lang. Soupiska hráčů NHL pro evropské turné se však teprve tvoří. Bližší podrobnosti budou oznámeny v příštím týdnu.

Jak by mohla vypadat sestava VÝBĚRU HVĚZD NHL?

Brankáři: Martin Brodeur (New Jersey), Dominik Hašek (Ottawa)
Obránci: Rob Blake (Colorado), Chris Chelios (Detroit), Sergej Gončar (Boston, nyní Magnitogorsk), Pavel Kubina (Tampa Bay), John-Michael Liles (Colorado), Mattias Norström (Los Angeles), Sean O’Donnell (Phoenix), Robyn Regehr (Calgary), Rhett Warrener (Calgary).
Útočníci: Daniel Alfredsson (Ottawa), Daniel Briere (Buffalo, nyní Bern), Anson Carter (Los Angeles), Tim Connolly (Buffalo, nyní Langnau), Alexandre Daigle (Minnesota), Tie Domi (Toronto), Kris Draper (Detroit), Sergej Fjodorov (Detroit), Martin Havlát (Ottawa, nyní Dynamo Moskva), Jaromír Jágr (NY Rangers, nyní Omsk), Robert Lang (Detroit), Glen Murray (Boston), Petr Nedvěd (Phoenix, nyní Sparta), Luc Robitaille (Los Angeles), Mats Sundin (Toronto), Petr Sýkora (Anaheim, nyní Magnitogorsk), Joe Thornton (Boston, nyní Davos), Ray Whitney (Detroit).

Související články

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Dvojité posílení! Do Plzně míří Igor Merezhko a Olivier Archambault

Merezhko a Archambault

Útočné řady indiánů rozšíří zkušený útočník Jakub Klepiš

Jakub Klepiš

První posilou pro nový extraligový ročník je Christophe Lalancette!

Christophe Lalancette

Aktuálně na webu

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Merezhko a Archambault

Dvojité posílení! Do Plzně míří Igor Merezhko a Olivier Archambault

Jakub Klepiš

Útočné řady indiánů rozšíří zkušený útočník Jakub Klepiš