Junioři opět vítězně, fotbalově skolili Düsseldorfer!

Mladí indiáni po přibližně čtyřiadvaceti hodinách vyrazili k dalšímu přípravnému střetnutí, po západočeském derby na ně čekal protivník z Německa.

Příp. , st 2.8.2023, 14:30
LOGSPEED CZ Aréna
HC Škoda Plzeň - Düsseldorfer EG
1:0
1:0, 0:0, 0:0
Branky a nahrávky: 8. Dolhý (Mazanec).
Průběh utkání: 0:0, 1:0.
Vyloučení 2:3
Využití 0:0
Střely na branku 39:24
Diváci 30
Vyšší tresty Beran, Mazanec - Kollar, Kuku - všichni 5+DKU
HC Škoda Plzeň Mečl (Houdek) - Hnát, Dolhý, Holubec, Skala, Tolar, Čunát, Kocek, Černý, Hála, Borák, Mazanec, Beran, Pittr, Mkaovec, Matějka, Hofrajtr, Fábera, Feher, Klatovský, Úbl.
Düsseldorfer EG Bijstergosch (Boos) - Diel, Gatz, Habeck, Hümer, Haserich, Kollar, Kukuk, Patocka, Kreps, Ottem, Padolko, Rilke, Roth, Seholz, Sigalov, Wermer, Afer.
HC Škoda PlzeňHC Škoda Plzeň
Bohužel pro tento zápas nebyly nalezeny žádné statistiky

Komentář

Mladé pušky se vydaly již k letošnímu šestému přátelskému duelu, po dvojutkání v Litvínově, s Mladou Boleslaví a včerejším standardním střetnutí s Energií tentokrát na svém ledě přivítaly Düsseldorfer.

Duel nakonec rozhodl jedinou trefou střetnutí Dolhý již v osmé minutě zápasu, jenž si nabruslil před pravou teč, kde z první využil náramné přihrávky zpoza levé od Mazance.

Indiáni posléze nevyužili tři početní výhody, hosté dvě. V závěru poslední třetiny navíc ještě fanoušci viděli dvě bitky. Nejprve se do sebe pustili Beran s Kollarem, těsně před závěrečnou sirénou navíc ještě Mazanec s Kukem.

Náročný týden ale ještě pro modrobílé nekončí, o víkendu je totiž čeká dvoudenní turnaj v Pardubicích.


Ohlasy trenérů

Petr Vojan (HC Škoda Plzeň): „ Hráli jsme dnes s mladým týmem, který jsme ještě doplnili o pětku z dorostu. Byla to pro tento mladý tým velká zkušenost, protože se museli popasovat se starším a velmi houževnatým soupeřem. Udělali jsme si zápas těžším, protože se nám nepodařilo přidat další branky a odskočit soupeři gólově. Němci pořád cítili šanci na obrat, a tak do toho šli opravdu až za hranou. Hráli velice tvrdě, v jejich hře byla ale spousta ošklivých faulů, které rozhodčí soustavně pouštěl. Musím opět zopakovat, že nás limituje koncovka a finální fáze. Zápas mohl a měl být mnohem snazší, pokud bychom proměnili naše šance.“

Aktuálně na webu

Adam Benák

Snad mi získané zkušenosti v příští sezóně pomůžou, přeje si Adam Benák

Rozpis TELH 2024/25

Nový extraligový ročník rozehraje Plzeň ve Vítkovicích

O Kapku lepší hokej

5. ročník O Kapku lepšího hokeje byl nejúspěšnější!