HC Škoda Plzeň prodloužil smlouvu s Aleksi Rekonenem

HC Škoda Plzeň pokračuje v budování svého kádru pro následující sezónu. O další ročník prodloužil smlouvu s finským útočníkem Aleksi Rekonenem. Ten bude modrobílý dres oblékat minimálně do konce sezóny 2023/24. 29letý forvard v plzeňských službách nasbíral během 44 zápasů 10 gólů a přidal 19 asistencí.

Plzeňský hokejový klub se o dobrou zprávu podělil, jak je jeho zvykem, nejprve s fanoušky přímo na extraligovém zápase, tentokrát v duelu s Bílými Tygry Liberec. A Rekonen hned v následujícím střídání otevřel skóre utkání. Parádní oslava!

„Aleksi je poctivý a pracovitý kluk. Každý den potvrzuje, jaký je to makáč, který zároveň dokáže být i produktivní. Bylo to rychlé jednání, protože my i Aleksi jsme měli zájem, abychom se domluvili,“ uvádí k podpisu smlouvy Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň.

„V Plzni se cítím velice dobře a jsem rád součástí týmu. Plzeňská hokejová komunita je skvělá a moje rodina si angažmá velice užívá,“ říká Aleksi Rekonen. „Věřím, že se brzy dočkáme týmového úspěchu!“


Související články

ŠKODA JS zůstává hlavním partnerem plzeňského klubu

ŠKODA JS

Útočník Ondřej Matýs pokračuje v HC Škoda Plzeň!

Smlouva Matýs

Podpis odchovance! Miroslav Indrák zůstává na západě Čech!

Smlouva Indrák

Filip Jansa bude plzeňský dres oblékat i v příští sezóně!

Smlouva Jansa

Aktuálně na webu

Rozpis TELH 2024/25

Nový extraligový ročník rozehraje Plzeň ve Vítkovicích

O Kapku lepší hokej

5. ročník O Kapku lepšího hokeje byl nejúspěšnější!

Přípravné období

Plzeň odstartovala přípravu! Znám je i rozpis přípravnách duelů